Routebeschrijvingen naar AHA-Massage

1. Per auto of fiets

Vanuit Den Haag Centrum
Volg de Laan van Meerdervoort, richting Loosduinen.
Bij het Valkenbosplein schuin rechts de Thomsonlaan in.
Waar de Thomsonlaan overgaat in het Thomsonplein is het ’t eerste pand op het plein aan de rechterkant (nr. 1).

Vanuit r. Leiden
Aankomend op Rijksstraatweg (N44), overgaand in Zijdeweg, rechts afslaan Landscheidingsweg (N440). Volg de borden richting Kijkduin en sla op de Segbroeklaan linksaf de Fahrenheitstraat in. Op die straat linksaf Thomsonlaan nemen en – waar die overgaat in het Thomsonplein – is het ’t laatste pand aan de linkerkant (nr. 1).

Vanuit r. Loosduinen/Kijkduin
Volg de Laan van Meerdervoort tot de kruising met de Fahrenheitstraat. Sla linksaf de Fahrenheitstraat in en rechts de Thomsonlaan. Waar die overgaat in het Thomsonplein is het ’t laatste pand aan de linkerkant (nr. 1).

Vanuit r. Delft/Rijswijk:
Volg bij winkelcentrum In de Boogaard de Prinses Beatrixlaan richting Den Haag-Zuid en ga rechtdoor waar deze overgaat in de Middachtenweg. Ga rechtdoor over het Erasmusplein, Moerweg. Neem linksaf de Troelstrakade en ga verder op de Soestdijksekade. Sla rechtsaf op het Soestdijkseplein en neem bij de rotonde de derde afslag, Zuiderparklaan. Waar die eindigt (vrijwel) rechtdoor de Valkenboslaan op tot het Valkenbosplein. Neem daar de vierde afslag en ga (schuin links) de Thomsonlaan in. Waar die overgaat in het Thomsonplein is het ’t eerste pand op het plein aan de rechterkant (nr. 1).

2. Met het openbaar vervoer

Vanaf station Den Haag Centraal
Randstadrail 3 richting Loosduinen. Uitstappen halte Valkenbosplein, de Thomsonlaan inlopen en – waar die overgaat in het Thomsonplein – is het ’t eerste pand aan de rechterkant (nr. 1).

Vanaf station Den Haag HS
Tramlijn 11 richting Scheveningen. Uitstappen halte Groot Hertoginnelaan, te voet linksaf op de Groot Hertoginnelaan de brug over, direct rechtsaf de Morsestraat in, waar die overgaat in de Pijnboomstraat deze volgen en linksaf de Wilgstraat in. Deze komt uit op het Thomsonplein; nr.1 is links aan het einde van het blok.

Buslijnen
Buslijn 20: Oostduin (Jozef Israëlskade) – Leyenburg v.v. en Buslijn 21: Vrederust (Lozerlaan) – Scheveningen-Noorderstrand (Zwarte Pad) v.v. stoppen beide op het Valkenbosplein. Vandaar is het enkele minuten lopen naar Thomsonplein 1: de Thomsonlaan inlopen en – waar die overgaat in het Thomsonplein – is het ’t eerste pand aan de rechterkant.

Google-maps
 • AHA Massage ®

  Paulien Stikkelman

  Telefoon: 070 – 3462093
  Mobiel: 06 – 19510074

  Bank NL07 RABO 0129817163 AHA Sportmassagepraktijk
  Den Haag
  KvK Haaglanden 27346325
  BTW NL1461.62.511.B01

  Praktijkadres:

  Thomsonplein 1, 2565 KS Den Haag
© 2019 AHA Massage ®
top