Ayurvedische massages

Ayurveda is een duizenden jaren oude Indiase wetenschap waarvan ook een uitgebreide gezondheidsleer deel uitmaakt. ‘Ayur’ betekent ‘leven’ en ‘Veda’ wil zeggen ‘wetenschap’: de wetenschap van het leven. Ayurvedische massage heeft vooral een preventieve functie: het houdt lichaam en geest fit en gezond. In ayurveda wordt massage dan ook aangeduid als de “opruimer van ouderdom”, omdat het vroegtijdige veroudering kan tegengaan. Van de vele soorten Ayurvedische massages bieden wij er twee aan, vanwege hun intieme karakter exclusief voor vrouwelijke cliënten.

Ayurveda rek-en-strek

Deze massage is een intensieve, die de bloedsomloop bevordert, blokkades opheft en afvalstoffen verwijdert. Kenmerkend is de combinatie van het achtereenvolgens masseren en oprekken van de verschillende spiergroepen. Het oprekken van de spieren is vooral belangrijk om energieblokkades op te heffen en de energiehuishouding in het lichaam te activeren. Er worden speciale oliën toegepast die het gehele proces bevorderen.

We bieden een totale lichaamsmassage van een uur aan èn een uitgebreide “superbehandeling” van anderhalf uur. Ze worden op een speciale massagemat op de grond uitgevoerd.

Ayurveda olierijk

Deze variant wordt uitgevoerd op de massagebank. Ze wordt gekenmerkt door een ruim gebruik van weldadig warme, geurige, nootachtige oliën. De massage bestaat uit diverse technieken en langgerekte bewegingen over het gehele lichaam. De combinatie van warmte en intense strijkbewegingen geeft een gevoel van totale ontspanning.

Ook deze variant bieden we aan als een totale lichaamsmassage van een uur èn als een “superbehandeling” van anderhalf uur. Ze wordt uitgevoerd op de massagebank.

Ayurveda-rek1

Ayurvedische massages

Ayurveda-olierijk2
 • AHA Massage ®

  Paulien Stikkelman

  Telefoon: 070 – 3462093
  Mobiel: 06 – 19510074

  Bank NL07 RABO 0129817163 AHA Sportmassagepraktijk
  Den Haag
  KvK Haaglanden 27346325
  BTW NL1461.62.511.B01

  Praktijkadres:

  Thomsonplein 1, 2565 KS Den Haag
© 2019 AHA Massage ®
top