Vacature ervaren masseur

Vacature: ervaren masseur (v)

Ik zoek een gediplomeerde en ervaren masseur (v) die mij een of meer dagen cq. avonden in de week kan bijstaan. Ik kom graag in contact met een (of meer) kwalitatief sterke en sociaal vaardige collega’s die op freelancebasis in mijn praktijk willen komen werken. Dít zijn de eigenschappen die ik belangrijk vind in een nieuwe collega:

 • Je bent in het bezit van de juiste vakdiploma’s en je hebt je vakbekwaamheid na het behalen daarvan op een hoog peil gebracht en onderhouden.
 • Bij voorkeur heb je je behalve als sportmasseur via (bij)scholing en training ook gekwalificeerd op het gebied van andere Oosterse en Westerse massagetechnieken.
 • Je hebt voldoende relevante ervaring opgedaan.
 • Je bent bij uitstek klantvriendelijk en sociaal vaardig.
 • Je bent een warme en vlotte persoonlijkheid en je straalt dat ook uit.
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen van allerlei soort.
 • De samenwerking met collega’s gaat je goed af.
 • Je hebt je zaakjes goed voor elkaar: regelen en organiseren gaan je goed af.
 • Je neemt optimale hygiëne in acht.
 • Je bent zelfstandig ondernemer en als zodanig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Uiteraard vind ik het ook reuze belangrijk dat het tussen ons goed klikt.
Daarom alvast een paar bijzonderheden over mijn persoontje:

Ik ben van 1960 en getrouwd. Ik heb, na 20 jaar allerlei kantoorbanen te hebben vervuld, daar bewust in 2000 afstand van genomen. Eerst heb ik mijn oude vak, de bloemisterij, weer opgepakt; dit heb ik helaas wegens de drukte in mijn massagepraktijk weer moeten laten schieten.

In 2002 heb ik ervoor gekozen mijn massagehobby professioneel te gaan beoefenen. Ik heb de opleiding tot sportmasseur gevolgd en afgerond en heb me daarna bekwaamd in andere massagetechnieken, zoals polariteits-, hotstone-, ayurvedische, bedoeïenen-, Lomi Lomi, Tui-Na, zwangerschaps- en babymassage. Na het behalen van mijn sportmassagediploma ben ik op freelancebasis gaan werken bij diverse sauna’s en fitnesscentra. In augustus 2004 heb ik mijn eigen massagepraktijk gestart. Ik beschik over zeer goed uitgeruste praktijkruimten en ik heb inmiddels een grote klantenkring opgebouwd met allemaal leuke, aardige mensen.

Die klantenkring blijft zich uitbreiden en ik wil mijn klanten graag optimaal en binnen redelijke termijn van dienst kunnen zijn. Lijkt het je wat om met mij te gaan samenwerken, schrijf me dan een briefje of stuur een mail naar paulien(apenstaartje)aha-massage.nl met CV, waarin je ingaat op de functiewensen.

Paulien Stikkelman
AHA-Massage®

 • AHA Massage ®

  Paulien Stikkelman

  Telefoon: 070 – 3462093
  Mobiel: 06 – 19510074

  Bank NL07 RABO 0129817163 AHA Sportmassagepraktijk
  Den Haag
  KvK Haaglanden 27346325
  BTW NL1461.62.511.B01

  Praktijkadres:

  Thomsonplein 1, 2565 KS Den Haag
© 2019 AHA Massage ®
top