Astrid Vollebregt

“In mijn werkende leven heb ik een aantal keren het roer omgegooid. Als boekhouder miste ik op den duur toch het contact met mensen. Dus ben ik daarnaast in de horeca gaan werken. Je ziet dan wel veel mensen, maar van echt contact is ook daar natuurlijk geen sprake.

Na een aantal jaren ben ik het bloemistenvak ingerold. Hierin kon ik mijn creativiteit kwijt en genoot ik van de omgang met de klanten. Deze baan heeft uiteindelijk 17 jaar geduurd, ook omdat het een parttime functie was, en dus prima te combineren met ons gezin met twee opgroeiende kinderen en het vrijwilligerswerk op hun school. Nog steeds geef ik bloemenworkshops en maak ik bruidswerk en rouwstukken.

Maar mijn behoefte aan meer werkelijk menselijk contact bleef onvervuld. Vanaf 2009 heb ik daarom diverse massage-opleidingen gevolgd. Een van mijn passies is de polariteitsmassage, die de Oosterse en Westerse filosofie over het lichaam combineert. Ik heb gemerkt dat zo´n massage niet alleen blokkades in het lichaam wegneemt, maar er ook voor kan zorgen dat je op vele manieren weer lekker in je vel komt te zitten.

In 2014 ben ik me meer gaan richten op het uitoefenen van het massagevak. Maar al snel merkte ik dat ik collega´s miste. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik bij AHA Massage in een team werk waar ik me welkom voel.

Tot slot: ik ben van 1965 en woon inmiddels 25 jaar samen. Wij zijn de trotse ouders van twee heerlijke pubers en we delen ons huis met twee poezen. Ik wandel graag en kijk elk jaar weer uit naar de ronde van Zuid-Limburg, een wandeldriedaagse. Ik lees veel, geniet van (kampeer)vakanties, doe vaak gezelschapsspellen met onze kinderen en hun vrienden en ik kook graag. ”

Astrid

Astrid Vollebregt

 • AHA Massage ®

  Paulien Stikkelman

  Telefoon: 070 – 3462093
  Mobiel: 06 – 19510074

  Bank NL07 RABO 0129817163 AHA Sportmassagepraktijk
  Den Haag
  KvK Haaglanden 27346325
  BTW NL1461.62.511.B01

  Praktijkadres:

  Thomsonplein 1, 2565 KS Den Haag
© 2019 AHA Massage ®
top