Cristina Pavel

“Mijn roots liggen in Roemenië. Daar ben ik geboren en opgegroeid. Ondanks de problemen van het leven in een Oost-Europees land in die tijd, heb ik een mooie, waardevolle jeugd en opvoeding gehad. Tradities, saamhorigheid en gastvrijheid, maakten daar deel van uit.

Ik heb veel gereisd in eigen land en toen de tijd rijp was ben ik de wereld ingetrokken. In 1992 ben ik in Nederland neergestreken en hier is mijn thuis. In mijn jonge jaren heb ik als goudsmid gewerkt. In Nederland moest ik als jonge, buitenlandse, zelfstandige onderaan beginnen in horecabanen. Later had ik een eigen gezellige, kleinschalige lunchroom aan zee.

Toen mijn kinderen naar de middelbare school gingen, heb ik mijn bedrijf verkocht en na een driejarige studie heb ik in 2014 mijn diploma Therapeut Integrale Massage behaald. Ik ben me nog steeds aan het verdiepen in speciale massagetechnieken en in het masseren van mensen met bepaalde aandoeningen.

Massage is altijd een deel van mijn leven geweest. Als baby ben ik vaak gemasseerd door mijn moeder en als kind liep ik met mijn voetjes op de rug van mijn vader voor een massage. Oma gaf pakkingen met kruiden en cuppingsessies. Kennis die van generatie op generatie ging en voor mij vanzelfsprekend was.
Het volgen van mijn pad heeft mij hier gebracht bij AHA Massage, waar ik werk vanuit mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik nog in een Active Spa. Ik onderga ook zelf regelmatig verschillende massages en ik ervaar er de weldaad van.

Tot slot: Ik ben van 1967, getrouwd en gezegend met twee dochters van 17 en 15 die mij elke dag wijzen op de zonnige kant van het leven door wat ze doen en hoe ze zijn. Reizen is een rode draad in mijn leven. Muziek, geschreven woord, mooie natuur en menselijke waarden maken me blij en rijk.”

Cristina Pavel
 • AHA Massage ®

  Paulien Stikkelman

  Telefoon: 070 – 3462093
  Mobiel: 06 – 19510074

  Bank NL07 RABO 0129817163 AHA Sportmassagepraktijk
  Den Haag
  KvK Haaglanden 27346325
  BTW NL1461.62.511.B01

  Praktijkadres:

  Thomsonplein 1, 2565 KS Den Haag
© 2018 AHA Massage ®
top