Rachel Pipper

“Als klein meisje heb ik de helende kracht van aanraking al mogen ervaren. Mijn vader beoefende acupunctuur, gaf massages en consulten in zijn natuurgeneeskundige praktijk. Ook gaf ik toen zelf al massages; ik mocht namelijk regelmatig met mijn blote voetjes over zijn rug lopen. Met het starten van een gezin ben ik ook begonnen met de kinderen als baby veel te masseren en ik ben dit altijd blijven doen.

Massage en natuurgeneeswijzen hebben altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. In 2009 heb ik dan ook besloten verschillende opleidingen te gaan volgen en te gaan starten met professionele massages. Zelf onderga ik natuurlijk ook regelmatig massages, waarvan de heilzame werking voor mij met niets anders is te vergelijken, iets wat ik graag wil doorgeven en anderen ook wil laten ervaren.

Mensen helpen zodat ze weer lekker in hun vel te zitten, ze te verlossen van spanningen of pijn, ze meer energie geven, dat alles is mijn dagelijkse motivatie en inspiratie. Massage speelt hier een ontzettend belangrijke rol in.

Ik heb daarom het roer in 2017 ook omgegooid en mijn managementbaan opgezegd om te kunnen richten op wat dicht bij me staat: masseren en mensen coachen. Ik ben ontzettend blij bij AHA mijn kennis en ervaring uit te kunnen breiden en over te kunnen brengen.

Tot slot: geboren in het mooie jaar 1971, ik ben moeder van 5 prachtige kinderen en 2 bonuskinderen. Ik woon samen met mijn vriend en 3 kinderen in Gouda. Om de zoveel tijd zit het huis gezellig vol met ook de overige kids! Daarnaast sport ik regelmatig: hardlopen en trainen in de sportschool, uiteraard gevolgd door een sauna, zijn favoriet. Ook ben ik een fervent klusser: badkamers, keuken, vloeren leggen….noem het maar op, ik pak het aan. Fysiek en mentaal blijven voor mij op die manier mooi in balans.”

© 2020 AHA Massage ®
top