Privéworkshop “Elkaar Masseren”

Aandacht en lichamelijke intimiteit. Het zijn basisbehoeften van de mens, die maar al te vaak in het gedrang komen, ook in relaties. Daarom biedt AHA Massage® een privéworkshop aan voor partners en andere duo’s. Dit is een leer- en oefensessie van rond 4 uur, waarna u zo ver bent dat u elkaar een totale lichaamsmassage tot anderhalf uur kunt geven. Voorkennis van masseren is niet nodig.

Tijdens de workshop krijgt u kennis aangereikt over masseren en de belangrijkste massagetechnieken. Dan gaan we samen met het duo aan de slag. Eerst in buikligging, waarbij de gehele achterkant aan bod komt. We serveren een lunch, waarna de voorkant aan de beurt is. We demonstreren natuurlijk alle onderdelen van het programma, maar het is vooral de bedoeling dat de deelnemers zelf het masseren in de vingers krijgen door het geleerde op elkaar toe te passen. Inbegrepen is een rijk geïllustreerde handleiding met een beschrijving van het gehele programma.

Wat kunt u ermee?

 • Het is een stimulans om geregeld wat meer tijd en aandacht aan elkaar te besteden.
 • U merkt dat aanrakingen geen luxe zijn, maar net zo hard nodig als eten en drinken.
 • Elkaar lekker laten ontspannen na de hectiek van alledag en zo stressklachten voorkomen.
 • Pijntjes en stijfheid van de spieren verhelpen en vóórwezen.
 • U heeft er een mogelijkheid bij om elkaar te verwennen.

De kosten van deze privéworkshop bedragen € 230 voor twee personen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons altijd bellen of een mailtje sturen naar paulien[apenstaartje]aha-massage[punt]nl.

ElkaarMasseren2
 • AHA Massage ®

  Paulien Stikkelman

  Telefoon: 070 – 3462093
  Mobiel: 06 – 19510074

  Bank NL07 RABO 0129817163 AHA Sportmassagepraktijk
  Den Haag
  KvK Haaglanden 27346325
  BTW NL1461.62.511.B01

  Praktijkadres:

  Thomsonplein 1, 2565 KS Den Haag
© 2019 AHA Massage ®
top